Tuinberegening Verlinden logo
klanten login
login - registreer
winkelwagen
totaal = 0,00 �
inhoud wagen
categorie�n
Beregening
Pompen
Pomp appendages
fabrikant-merk
zoek
Meer informatie:
Sproeisysteem
Rain bird watering
Gazon sproeien
Beregeningssystemen
Beregeningspomp
Beregening

Automatisch irrigatiesysteem

Laat een automatisch irrigatiesysteem in uw tuin plaatsen door Verlinden Beregeningstechniek! Zorg voor een gezonde en fraaie tuin door middel van een automatisch irrigatiesysteem. Dit kunt u zonder zorgen laten plaatsen door onze vakkundige medewerkers; wij zijn namelijk dé expert op het gebied van irrigatie in tuinen! Wij installeren en onderhouden deze automatische systemen en adviseren u hier ook graag over. Wij bieden u vele mogelijkheden waaruit u door ons advies een weloverwogen keuze kunt maken.

Een automatisch irrigatiesysteem voor beregening van uw tuin

Voor de levering en aanleg van een automatisch irrigatiesysteem moet u bij Verlinden Beregeningstechniek zijn. Wij kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden. Zo kan er bijvoorbeeld regenwater, leidingwater of grondwater gebruikt worden. Welke gebruikt wordt hangt af van de grootte van de tuin. Voor elke tuin hebben we een passende oplossing op het gebied van beregening. We hebben daarvoor verschillende soorten van irrigatie voor in uw tuin:

  • Nevelaars
  • Druppelbevloeiing
  • Turbinesproeiers
  • Beregeningsautomaten

Onderhoud van uw leidingen

Ook voor het onderhoud van een automatisch irrigatiesysteem moet u bij ons zijn. Hoewel het onderhoud hieraan erg beperkt is, is deze toch onmisbaar. Het is namelijk erg belangrijk om de leiding, voor dat de winter begint, vrij te maken van water. Anders kan er vorstschade ontstaan en kunnen de leidingen kapot gaan. Neem voor het aanleg van een beregeningsinstallatie of voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 0032 (0)89/65.89.83.
Vrijblijvende informatie aanvraag

Velden met * zijn verplicht

categorie�n
Promoties

design & cms : Softswoon